Avencast

Official 'Avencast - Rise of the Mage' discussion board
It is currently Tue Jan 16, 2018 8:06 pm

All times are UTC + 1 hour




Post new topic Reply to topic  [ 4 posts ] 
Author Message
 Post subject: startup crash
PostPosted: Mon Nov 05, 2007 4:36 am 
Offline

Joined: Mon Nov 05, 2007 4:32 am
Posts: 2
Hi, i just installed the demo and ran the latest patch. i have DX9.0c and a 9800 pro ATI card with latest drivers.

on startup i get this error.

DXC_Gfx: CreateDevice failed: D3DERR_INVALIDCALL

i get this with settings on auto, and lowest.

any ideas?


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Mon Nov 05, 2007 12:59 pm 
Offline
Mage

Joined: Thu Nov 01, 2007 2:11 pm
Posts: 42
Firstly, make sure you have the latest (November) libraries for DX9.0c

Found here: http://www.microsoft.com/downloads/deta ... laylang=en


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Tue Nov 06, 2007 5:58 am 
Offline

Joined: Mon Nov 05, 2007 4:32 am
Posts: 2
newest drivers installed, same issue.


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Tue Nov 13, 2007 6:16 pm 
Offline
User avatar

Joined: Tue Nov 13, 2007 6:06 pm
Posts: 4
Location: PDX
I didn't get any error message, but I did get a consistant crash on game startup until I renamed all of the intro splash movies (thus disabling them).

It was just one of them in particular that was causing my problem, but I renamed them all anyway.

Might be worth a try.


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 4 posts ] 

All times are UTC + 1 hour


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group