Avencast

Official 'Avencast - Rise of the Mage' discussion board
It is currently Thu Jan 18, 2018 5:15 am

All times are UTC + 1 hour




Post new topic Reply to topic  [ 6 posts ] 
Author Message
 Post subject: Bug with save game
PostPosted: Mon Nov 19, 2007 3:43 pm 
Offline

Joined: Mon Nov 19, 2007 3:14 pm
Posts: 1
I have a bug ,i cant Load my save games ,my hero,when i click on the load game the window is empty like i dont have a hero ,in the folder the profil stays ...


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Mon Nov 19, 2007 4:02 pm 
Offline
Kyranian Master

Joined: Sat Oct 27, 2007 12:21 pm
Posts: 353
what's the content of your 'save' directory?


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Mon Nov 19, 2007 4:10 pm 
Offline
Adept

Joined: Sun Nov 11, 2007 4:24 pm
Posts: 15
I have had this bug too. The game froze and my saves disappeared

Go to your save folder and move your hero's folder to the desktop. Now start a new game and use the same name your hero had. Then quit the game and move your hero's folder back to the save folder, overwriting everything


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Mon Nov 26, 2007 5:30 pm 
Offline
Adept

Joined: Wed Nov 21, 2007 12:38 pm
Posts: 15
^^ This DOSNT work always. My saves disapeard 2 times cuase of PC crash ( damn psu ). Copy my save folder over the new created didnt solve the problem.

So i just copied the subfolders named "save1 - save99" into the new created Savefolder. This worked for me.


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Bug with save game
PostPosted: Mon Jan 14, 2008 10:29 pm 
Offline

Joined: Fri Jan 11, 2008 3:25 pm
Posts: 3
I created a new character, same name, copied the save games (replaced logfile.txt and playerOptions.po but not playerInfo.dat, since the latter was empty in my old character).

Then the game complained that one screenshot was not ok, so i just deleted that one.

After that i was able to get to the load game section, but upon loading any of the save games i get the message
"save data version too old".

Any clues? Thanks
Mike

EDIT: i discovered in another thread that playerOptions.po was the problem. everything ok after using the one of the newly created character.


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Bug with save game
PostPosted: Tue Jun 02, 2009 11:57 am 
Offline

Joined: Tue Jun 02, 2009 10:30 am
Posts: 3
i have saved the game and without quitting the game i forcibly shut down my system and now when i try to load my game from the game menu i dont see my profile at all...but my profile is present in the save directory .........can anyone help me to play the game again


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 6 posts ] 

All times are UTC + 1 hour


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group